Lille, enkel, smart! CMS uden database

CMSimple - Open Source CMS uden database

Information  Dokumentation  Downloads  Forum
Du er her:   CMSimple > CMSimple > Info til brugere
top
Side
Menu
Nyheder
Deutsche CMSimple Website English CMSimple Website Danish

Info til brugere

Her er et par hints til den "normale bruger", der allerede er en lille smule bekendt med CMSimple og CMSimple_XH.

Flersprogede hjemmesider

Flersprogede hjemmesider virker nøjagtigt som i CMSimple_XH eller CMSimple Classic. Der er kun et par filer mere at gøre skrivbare (chmod 666), og hoved sproget (sprog på hoved installation / main site) skal indstilles, så sprog menu fungerer ordentligt.

Forskellen er, at andetsprog er fuldt konfigurerbar nu, præcis som hoved installation (hovedsprog / main site). Derfor er en mappe "2lang" (en kopi template for andetsprog) indeholdt i download, med en config.php, som du derfor er nødt til at gøre skrivbare efter installationen.

Subsites

Subsite virker ligesom andet sprog, men de vil ikke blive vist i sprog-menuen. Subsite kan også være flersproget.

Subsite virker i en undermappe i CMSimpleRoot, kopi af template for subsite hjemmsesiden er i mappen "2site", bare kopiere det til din CMSimpleRoot mappe og omdøbe den.

Subsite bør installeres i en mappe med mere end 2 karakterer, så de kan skelnes fra det andet sprog i din hoved installation.

2site2lang", omfatter alle nødvendige filer. Kopiere dem til din subsite mappe og omdøbe den til en 2-tegn mappe (en, de, fr ...).

« forrige top næste »

top
Side
Menu
Nyheder

top
Side
Menu
Nyheder

Nyheder

CMSimple er klar til php 8.2
CMSimple 5.15 er offentliggjort

25.03.2024

CMSimple 5.15 er tilgængelige for downloade.

Sidemanagerens træk&slip-funktionalitet og rutinen for at skifte til kun h1 sideopdeling er blevet væsentligt forbedret.

Download fra cmsimple.org »


Bliv CMSimple sponsor

Webdesigner og plugin programmører har mulighed for at få deres webside link på CMSimple.dk kontakt oplysninger findes under Impressum »


Støt gerne CMSimple.dk med en PayPal donation:

pixel

 

Support

Står du/I og mangler hjælp til, at opgadere, plugin, template eller lave en nyinstallation, er der hjælp og hente hos Preben Dahl der kan kontaktes på  e-mail: web@prebendahl.dk